Ми у Facebook
19.08.2014, 12:16

12 із 16 рівненських шкільних автобусів не повернулися із зони АТО

16 шкільних автобусів з Рівненщини відправлено в зону АТО, 12 транспортних засобів не повернулося до навчальних закладів.
З метою підтримки української армії, в зону АТО з Рівненської області було направлено 16 шкільних автобусів. На сьогодні 12 транспортних засобів не повернулося до навчальних закладів, де вони закріплені.

Діти Рівненщини вчитимуться 6 днів на тиждень?

«Частину з них пошкоджено, оскільки їх використовують наші військові на Сході України. Є ймовірність, що деякі шкільні автобуси можуть взагалі не повернутися і ці транспортні засоби буде втрачено. Хочу відмітити, що Рівненщина стовідсотково виконала програму мобілізації техніки у зону АТО, передавши у тому числі, ще й ці шкільні автобуси. Якщо якийсь із автобусів не повернеться, шукатимемо можливість як придбати новий», - зауважив Сергій Рибачок.

У Рівному вишивали карту України

Разом, з тим, як зазначив заступник голови ОДА Олександр Савчук, у новому навчальному році регулярними і безоплатними перевезеннями школярів буде охоплено 13,5 тисяч учнів та дітей дошкільного віку, а це 88 відсотків від потреби. Мова йде, як про шкільні автобуси, так і про орендований та рейсовий транспорт.





На правах реклами