Ми у Facebook
20.08.2014, 12:03

Новини з фронту: війська ОК «Північ» затримали «найманця», який співпрацював з терористами

Військовослужбовці однієї з військових частин, яка оперативно підпорядкована оперативному командуванню «Північ», під час виконання бойового завдання затримали підозрілу особу, яка ховалася в кукурудзяному полі обабіч дороги, що веде до Луганська.
Провівши слідчі дії, у затриманої особи було вилучено декілька мобільних телефонів та майже 20 тисяч гривень. А ще згодом цей запроданець зізнався, що пройшов спеціальну підготовку в таборах терористів, які розташовувалися в Луганській області, під керівництвом закордонних інструкторів. Та був засланий на територію підконтрольну військам АТО, з метою наводити та коректувати вогонь ствольної та реактивної артилерії. За кожну виконану чорну справу він отримував від своїх хазяїв певну грошову винагороду. Потрібно бачити обличчя офіцерів, солдатів, у яких нещодавно загинули, чи були поранені під час обстрілів підлеглі, друзі, відчути їх почуття, настрій.


Біль та ненависть, а ще розгубленість, як же так продати все святе, що є у людини за кілька тисяч гривень. Цім самим стати в одну зграю з найманцями, запроданцями та іншою сволотою яка сіє смерть на нашій землі.

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 19 серпня

Час розплати рано, чи пізно настане. І йому доведеться відповісти за всі безвинно пролиті сльози батьків, матерів, дружин, дітей, не тільки перед правосуддям, а ще і перед Богом.

За інформацією прес-служби ОК "Північ"





На правах реклами