Ми у Facebook
23.08.2014, 17:20

10 фактів про секс. Частина 2 [+Фото]

Вашій увазі продовження декількох фактів про секс, можливо, які ви не знали.
4. Про сексуальність професій

Завдяки роботі сексопатологів відомо, що професія також впливає на сексуальність. Результати досліджень досить різноманітні, тому складно сказати точно, яким саме чином відбувається цей вплив. Останні дані такі: найбільш відкритими до сексуальних експериментів виявилися люди, професії яких тісно пов'язані з необхідність проводити підрахунки, наприклад, касири, фінансисти, бухгалтери. Що стосується водіїв, то у них все значно сумніше, оскільки вони нерідко стають жертвами вібраційної хвороби - ряду патологічних збоїв організму, таких як простатит і імпотенція.

10 фактів про секс. Частина 1




5. Про збуджуючі властивості їжі


Про те, що певні продукти мають збудливі властивості, говориться з давніх-давен. Причину цього дієтологи вбачають в запахах, смаках та в хімічному складі продуктів. Однак досить часто все це зводиться лише до ефекту „плацебо”. Наприклад, сексуальним стимулятором вважаються яйця. Безперечно, вони містять багато білка, а також вітаміну А, проте кількість цих речовин нітрохи не більше, ніж у ложці протеїну для спортсменів. Корисний для всіх цинк міститься в устрицях, проте не менше повного відра сирих устриць доведеться з'їсти тому, хто хоче отримати максимальний запас цинку. Пояснення досить просте - люди століттями порівнювали продукти та їх зовнішній вигляд. З чим асоціюються у людей яйця - зрозуміло всім. Спаржа нагадує чоловічий статевий орган, а фотографії устриць явно нагадують глядачеві різні „гидотні” картинки. Якщо ви вірите, що дані продукти можуть зробити ваше сексуальне життя яскравішим - смачного! =)



6. Про сексуальні страхи

10 фактів про секс. Частина 1

Східноєвропейські вчені зацікавились у вивченні питань сексуальних страхів. Результати дослідження: незапланована вагітність партнерки - страх 92% чоловіків; страх опинитися першим сексуальним партнером у дівчини складає 70%; в той же час 68% чоловіків бояться, що їх партнерка буде порівнювати їх з попередніми чоловіками, 46% чоловіків відчувають страх, що не зможуть доставити жінці повне задоволення, у 36% чоловіків страх сексуальних експериментів; СНІД - причина страху 98% чоловіків; знайшлися навіть 17 учасників дослідження, які відчувають страх перед русалками...






На правах реклами