Ми у Facebook
26.08.2014, 11:57

Сестра сотника Майдану Володимира Парасюка благає врятувати брата

Сестра відомого сотника Майдану Володимира Парасюка - Ірина Голуб благає про допомогу для свого брата та ще сотень українських військовослужбовців. Вона зі сторінки Facebook закликає всіх українців піднятися, повпливати, змінити ще раз хід історії.
Подаємо текст, який жінка написала на сторінці брата у фейсбук:

«Я — Ірина Голуб, сестра Володі, сьогодні на прохання брата пишу з його сторінки.
Володя в Іловайську, вони в оточенні. Обіцяна підмога не надходить. Хлопці просять підмогу, щоб вирватись з оточення.
Ось що написав мені Володя:

Іринка, ми в такій задниці. Головне зараз пережити ніч. Вчора по нас цілий день лупили, але ми йшли вперед і відбили половину міста. З запеклими боями ми взяли під контроль 50% Іловайська. В такому пеклі я ще не був. Недалеко від мене розірвалась граната з ворожого АГС, осколок попав в ногу, чудом виявилось, що в кишені був телефон і в нього попало, нога залишилась ціла. Наш батальйон — це велика сім’я, наші хлопці б’ються до кінця і ідуть першими у бій.

П.с. коли зайняли периметр, змогли забрати тіло нашого бійця, якого вбили при перших спробах штурму. Ми своїх не кидаємо. Цілу минулу ніч по нас працювала ворожа артелерія, терористи намагались нас відтиснути, але ми втримали позиції. Прохання до всіх, просто молитися за наших хлопців.

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 25 серпня


Пізніше прийшло ще одне повідомлення: Нас оточили. Не знаю, які будуть дії, але ми тримаємось до кінця. Нам потрібна підмога. А то нам тут всім кінець. Таке враження, що нас тут тупо кинули.

Володін телефон розбитий. Він не може сам нікуди додзвонитись. Я звертаюсь до усіх, хто може допомогти: Міністр оборони Гелетей, Міністр внутрішніх справ Arsen Avakov, пане Президент Петро Порошенко, надішліть хлопцям допомогу. Вони тримаються, вони не здаються, вони битимуться до кінця. Але ворог переважає кількісно і у хлопців нема важкої зброї, нема бронитехніки. Не кидайте своїх!»






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ