Ми у Facebook
28.08.2014, 10:27

Ситуація на сході країни: карта АТО 27 серпня

Ситуація на сході країни станом на 12 годину 27 серпня 2014 року за даними РНБО України.
Продовжуються оборонні бої за утримання населених пунктів Новосветловка, Хрящувате. Здійснюється зачистка підрозділами сил АТО населених пунктів Родакове, Іллірія та Маломиколаївка. Тривають бойові дії з метою утримання під контролем міста Іловайськ та під'їзних шляхів і переважаючих висот довкола нього.

Відновились обстріли з боку Російської Федерації. Зокрема удар було нанесено по позиціях українських піхотинців неподалік населеного пункту Макарово.

Ситуація на сході країни: карта АТО 26 серпня

Крім цього позиції та блокпости сил АТО були обстріляні поблизу населених пунктів Новосветовка, Вергунський розїзд. Двічі з застосуванням БМ 21 «Град» було обстріляно аеродром Донецьк. Щодо ситуації на південному напрямку в районах Новоазовськ-Маріуполь. Після учорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне. Траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем української армії. Підрозділи навколо Маріуполя посилено додатковими силами.

Місто Новоазовськ обстрілюється як з боку Росії, так і з захоплених позицій на український території. Проте місто залишається під контролем українських сил.

Для збільшення натисніть на зображення



Фото http://www.radiosvoboda.org





На правах реклами