Ми у Facebook
28.08.2014, 16:42

Новини з фронту: лейтенант з Рівного розповів про пекло під Іловайськом

25-річний лейтенант з Рівного, який бере участь в АТО, зв`язався з родичами і розповів, що відбувається зараз під Іловайськом. Військовий зізнався, що 51-а механізована бригада зазнала втрат і зараз уже кілька днів знаходиться в оточенні та просить про підмогу.
Сьогоднi, 28 серпня, уже п`ятий день, як військові знаходяться в оточенні,- розповів лейтенант із Рівного (Прізвище не вказуємо на прохання родичів). За його словами, військові знаходяться за 5 кілометрів на південний-схід від Іловайська. Вирватися із кільця не можуть. Значна частина техніки розбита окупантом. Люди сидять в окопах. Навколо бачать російські прапори та військову техніку. Супротивник час від часу завдає артилерійських ударів.

Ситуація на сході країни: карта АТО 28 серпня


У відповідь українці відстрілюються автоматними чергами. За словами лейтенанта, їх в оточенні 100-150 чоловік, порахувати тяжко, тому що всі розкидані в різних місцях. Військовий з Рівного розповів, що окупант пропонує їм здатися, однак бійці сидять в окопах і все ще сподіваються на підкріплення. Вибратися самотужки із оточення, за словами військового, їм не вдасться. Ті, хто пробував, уже загинули. Про це він розповів сьогодні близько 14 години.

28 серпня на своїй сторінці у Фейсбук Konstantyn Zinkevych підтвердив інформацію про події під Іловайськом. За його словами, “за ці дні під Іловайськом майже 100 чоловік загинуло, щонайменше 50 перебувають у полоні, багато поранених і зниклих”.

Джерело: http://kray-ua.info/9110-pid-ilovayskom-peklo/





На правах реклами