Ми у Facebook
29.08.2014, 10:10

Сьогодні у Рівному відбудеться благодійний вечір та відкриття фотовиставки «Митці проти війни»

«Жити без війни у Мирі - з усіма барвами квітучого Світу!» - під таким гаслом 29 серпня 2014 року відбудеться відкриття благодійної фотовиставки у кіноцентрі «ЕРА». Захід підтримали відомі фотохудожники, музиканти, громадські діячі, медики та просвітяни.
Метою доброчинної фотовиставки «Митці проти війни» є збір коштів для поранених у зоні бойових дій, що знаходяться на лікуванні у військовому шпиталі м. Рівного.

«Зала кіноцентру «Ера» вміщає близько 200 відвідувачів, чиї пожертви зможуть допомогти у лікуванні поранених українських патріотів.», - зазначає організатор фотовиставки «Митці проти війни» та керівник Студії Краси «Lucky» пані Ольга Мороз. Окрім цього, виставка залишатиметься ще тиждень у кіноцентрі «Ерам, і всі охочі зможуть поглянути на твори та зробити свій фінансовий внесок.

Збором та розподілом коштів займатиметься «Фундація ім.. князів-благодійників Острозьких» спільно з представниками Рівненського військового шпиталю. А партнер заходу кінотеатр «Мультиплекс» у кіноцентрі «ЕРА» сприятиме у зборі коштів та обіцяє подбати про те, щоб родини постраждалих найближчим часом змогли безкоштовно відвідати кінотеатр та переглянути кіно та мультфільми.

Відкриття фотовиставки розпочнеться 29 серпня о 18:00.

Рівнян закликають займатися джазом, а не війною


Під час заходу виступлять:

відомий рівненський музикант Володимир Кардаш (рок музикант, лауреат фестивалів «Червона Рута», «Тарас Бульба», вокаліст гуртів та рок проектів); саксофоніст Валерій Кошин; Павло Магола з рок гурту «Карма»; свої вірші читатиме поет Олександр Берестяний.

Свої фотороботи представлять:

Олександр Майструк – художник міжнародної федерації фотомистецтва (AFIAP), член Національної спілки фотохудожників України.
Олександр Харват –заслужений художник Міжнародної Федерації фотомистецтв (EFIAP),член Спілки Фотохудожників України,член Спілки Фотохудожників Словаччини,член Національної Спілки журналістів України, посол Миру,організатор міжнародних та національних проектів, видавець, керівник Школи Фотографії,
Фотохудожники Дмитро Тинник і Олександр Макарчук.

Організатори запрошують відвідати благодійну фотовиставку “Митці проти війни” любителів фотомистецтва, інструментальної, рокової й авторської музики, поезії та кіномистецтва, активних громадян, філантропів і благодійників. Зробити свій внесок у справу одужання тих, хто виборює для нас життя у Мирі та можливості насолоджуватися Життям сповненим усіма барвами квітучого Світу.





На правах реклами