Ми у Facebook
31.08.2014, 16:04

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 31 серпня

Ситуація на сході країни станом на 12.00 31 серпня 2014 року за даними Ради національної безпеки і оборони України.
Упродовж 30 серпня точилися бої у Старобешевому, Іловайську, Круглику та поблизу аеропорту «Луганськ», повідомляють у Раді національної безпеки та оборони.

Порошенко сподівається, що війну на Сході України вдасться зупинити на початку вересня

За останні 24 години сили антитерористичної операції 33 рази вступали у вогневий контакт із терористичними угрупованнями в районі населених пунктів Станиця Луганська, Георгіївка, Червона Поляна, Андріївка, Лутугине, Круглик, Успенка, Березове, Вергунський Роз’їзд, Федорівка, Земляне, Мар’їнка, Адріанопіль, Макарове, Фащівка та аеропорту «Луганськ».

ФОТО: Як рівняни очищують Донбас від мін до 1 вересня

У РНБО звітують про знищення українськими силовиками 2 танків, установки «Ураган» та 6 систем залпового ракетного вогню «Град». В результаті бойових дій було знищено близько 100 бойовиків. Самі терористи продовжують укріплюватися та концентрувати живу силу в обласних центрах, а також у захоплених населених пунктах Амвросіївського, Старобешівського та Новоазовського районів.

Ситуація на сході країни: карта АТО 30 серпня

Тривають обстріли українських позицій і з боку Росії. Поблизу села Городище Луганської області росіяни застосували проти сил АТО керовані протитанкові ракети, а неподалік населеного пункту Нижньобаранівка - обстріляли ділянку державного кордону та міст через річку Камишна. Крім того, РФ продовжує розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів, які щонайменше чотири рази залітали у повітряний простір України.

Для збільшення - натисніть на зображення



Джерело: "Слово і діло"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ