Ми у Facebook
03.09.2014, 12:05

Міська влада Рівного подарує квартиру Олімпійському чемпіону Михайлу Романчуку

У вівторок, 2 вересня, міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся з рівненським плавцем Михайлом Романчуком, який на Юнацьких Олімпійських іграх в Нанкіні здобув золото і срібло, а на Чемпіонаті Європи серед юніорів з плавання у Дордрехті, окрім комплекту нагород, встановив світовий рекорд.
Міський голова Володимир Хомко сказав, що такими людьми, як Михайло, слід пишатися, адже це справді гордість не лише нашого міста, а й усієї України. За свої здобутки Олімпійський чемпіон отримає однокімнатну квартиру. Рішення по цьому питанню буде прийняте у четвер на сесії Рівненської міської ради.

- Мені дуже сподобалися змагання, все було організовано на найвищому рівні. Хотів показати найкращі результати, дещо та й вдалося, - наголосив Михайло Романчук.

Юний плавець з Рівного став олімпійським чемпіоном [+Фото]

Окрім власного помешкання, 18-річний студент РДГУ, учень КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської облради Михайло Романчук, отримає премію 12 тисяч гривень за І місце у плаванні на дистанції 400 метрів та ІІ місце на дистанції 800 метрів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ