Ми у Facebook
05.09.2014, 11:36

Неподалік Рівного відбулася стрілянина. Міліціонери встановлюють обставини

Поблизу селища Бабин, що на Гощанщині, 51-річний Михайло зі Здолбунова влаштував стрілянину. Троє потерпілих з вогнепальними пораненнями наразі перебувають в Рівненську центральну клінічну лікарню.
У четвер, 4 вересня, близько 17 години 3 авто зупинилися на узбіччі дороги, щоб вирішити конфлікт, який виник між водіями з приводу порушення Правил дорожнього руху.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області, в ході суперечки Михайло, який керував автомобілем «Мерседес Е220» дістав пістолет та почав стріляти в бік водіїв та пасажирів «Фольксваген Т-5» і «ДАФ». Пасажири «Фольксваген Т-5» отримали вогнепальні поранення. — 42-річний Вадим з Новоград-Волинська отримав наскрізне поранення правої ноги та поверхневе поранення лівої гомілки, а його земляку — 49-річному Василю куля влучила в живіт. Стан його тяжкий. При цьому сам Михайло отримав вогнепальне поранення правого стегна.

Бурштинову стрілянину на Рівненщині назвали "терактом"

На місці події міліціонери виявили гільзи від стрілецької зброї та сліди крові. Вилучені докази направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Міліціонерами проведені всі необхідні першочергові процесуальні дії. У зв’язку з тим, що один з учасників події має причетність до правоохоронних органів, матеріали кримінального провадження скеровані до органів прокуратури.





На правах реклами