Ми у Facebook
07.09.2014, 10:31

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ: Божественна літургія у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного [+Відео]

Телеканал "Рівне 1" і Рівненська єпархія УПЦ КП розпочинають спільний проект - прямі трансляції богослужінь у недільні та святкові дні. Коментуватимуть богослужіння викладач Рівненської духовної семінарії протоієрей Миколай Капітула та журналіст "ОГО", ведуча телеканалу "Рівне 1" Ольга Данилюк.
Спільний духовно-просвітницький проект Рівненської єпархії Української православної церкви Київського патріархату і телеканалу "Рівне 1" реалізовуватиметься з благословіння архієпископа Рівненського та Острозького УПЦ КП Іларіона та з ініціативи директора телерадіокомпанії "Рівне 1" Віктора Данилова. Автори проекту прагнуть дати можливість відчути молитовну єдність з Богом і Церквою всім тим, хто в силу певних причин не має змоги особисто відвідати божественну літургію у храмі. Відтак, у недільні та святкові дні телеканал "Рівне 1" транслюватиме у прямому ефірі та на сайті rivne1.tv божественні літургії зі Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне.

На Першому місцевому стартував новий дитячий проект «Дитяча телестудія Рівне 1»

Коментуватимуть богослужіння зі студії Першого місцевого клірик Свято-Покровського кафедрального собору, викладач кафедри літургіки Рівненської духовної семінарії протоієрей Миколай Капітула та магістр релігієзнавства, журналіст Видавничого дому "ОГО", редактор "Рівненської газети", ведуча телеканалу "Рівне 1" Ольга Данилюк.

Дивіться божественну літургію, яку очолить архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон, у режимі онлайн на OGO.ua!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ