Ми у Facebook
08.09.2014, 16:14

ВІДЕО - Трансляція архієрейського богослужіння з Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне [+Відео]

7 вересня 2014 року, у 13 неділю після П’ятдесятниці, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон звершив Божественну літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Рівне. Пропонуємо вам переглянути он-лайн трансляцію богослужіння, яку транслювали у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1".
Телеканал "Рівне 1" і Рівненська єпархія Української православної церкви Київського патріархату з благословіння архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона та з ініціативи директора телеканалу "Рівне 1" Віктора Данилова розпочинають спільний духовно-просвітницький проект - пряму трансляцію богослужінь.

Відтепер щонеділі та на великі свята глядачі Першого місцевого та відвідувачі сайту нашого телеканалу Рівне один крапка тіві матимуть можливість спостерігати за божественними літургіями у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Рівне у режимі онлайн - на екранах своїх телевізорів та на моніторах компютерів.

Дивіться Божественну літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного у прямому ефірі

Адже не кожен має можливість відвідувати службу Божу особисто - комусь не дозволяє здоровя, хтось має якісь інші причини, але якщо людина прагне молитовного єднання з Господом та іншими вірянами - перегляд трансляції богослужіння надасть йому таку можливість. Звісно, це не замінить особистого відвідання Божого храму, але в певній ситуації справді здатно допомогти не втратити звязок із Господом і святою церквою, ще раз відчути всім серцем свою причетність до християнської спільноти.

Митрополит Рівненський і Острозький Варфоломій: "Наші храми захоплюють прихильники войовничого УПЦ КП"

Пропонуємо вам переглянути запис недільного богослужіння.






На правах реклами