Ми у Facebook
09.09.2014, 16:35

На Рівненщині чоловік продавав вибухівку

У Дубно міліціонери затримали чоловіка, який продава тротил. Вибухівку , за словами чоловіка, знайшов на смітнику.
Нещодавно на лінію 102 надійшло повідомлення бармена одного із кафе міста про те, що невідомий чоловік пропонує їй купити речовину для глушіння риби. Жінка була здивована такою пропозицією, тому і зателефонувала до міліції.

Правоохоронці які прибули на місце пригоди не знайшли так званого «продавця». Та їм вдалося розшукали 57-річного Олександра. Під час спілкування з оперативниками він пояснив, що у минулому був військовим. Пластикову пляшку з вибухівкою знайшов на смітті звалищі. Дубенчанин розумів, для чого використовують дану речовину. Тому вирішив продати її і купити собі випивки та продуктів харчування.

На Рівненщині вилучили близько 50 кілограмів бурштину


- Наразі, слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Дубенського МВ УМВС Леонід Михалко. — Пластикову пляшку ємкістю 1,5 літра з речовиною коричневого кольору, ззовні схожою на тротил правоохоронці вилучили та направили на дослідження в Науково дослідний експертно–криміналістичний центр при УМВС України.

На Рівненщині громадяни й надалі довіряють шахраям

Слідчі перевіряють правдивість свідчень Олександра та встановлюють обставини скоєння злочину. За вчинення даного кримінального правопорушення Олександру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.





На правах реклами