Ми у Facebook
13.09.2014, 13:44

Перемир’я може закінчитися 13-15 вересня, - лідер "Правої справи" Снєгирьов

Лідер Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов повідомив, яким шляхом пересувається гуманітарний конвой і коли чекати нової хвилі ескалації конфлікту на сході України
"Ситуація з "гумконвоєм": він проходить без митного оформлення і без супроводу Червоного Хреста, фактично, представники організації були не допущені до оформлення "гумконвою", а тому і не супроводжують", - повідомив він Еспресо.TV.

За його словами, конвой рухається колонами по 30 автівок. Від самого кордону колони супроводжують озброєнні бойовики.
"Перші машини розвантажились у Краснодоні, на заводі "Юність". Разом із гуманітаркою бойовикам були підвезені набої для мінометів, як і минулого разу. Далі машини рушили до Луганська, Алчевська і Донецька, що говорить про те, що саме ці міста є містами, з яких готується контрнаступ бойовиків", - зазначив він.

Також громадський активіст повідомляє, що так звані "лідери ЛНР і ДНР" вже не вдовлені тими територіями, які контролюють і хочуть їх розширити.

"Главарі терористів вчора і позавчора висловлювались про те, що зараз у них мало територій, а вони хочуть повністю контролювати Донецьку і Луганську області. Згідно з інформацією, яка надходить від бойовиків, перемир’я закінчиться 13-15 вересня, що збігається з днями проходження гумконвою. Якщо почнеться чергове загострення, то відповідальність повністю лежить на Росії", - наголосив він.

Також, за словами Снєгирьова, демонтується обладнання заводу електронного машинобудування. Конвой знову готується вивозити обладнання стратегічних об’єктів України.





На правах реклами