Ми у Facebook
16.09.2014, 16:51

На Рівненщині затримали чоловіка, який постачав наркотики засудженим

Працівники Городоцького виправного центру затримали молодого чоловіка, який намагався передати наркотики засудженим.

На Рівненщині, в ході реалізації оперативної інформації працівники Городоцького виправного центру управління ДПтС України в Рівненській області №131 затримали громадянина К. Затриманий мав при собі наркотичні речовина різного характеру.

«Днями, під час проведення оперативно-розшукових заходів по перекриттю каналів надходження заборонених предметів до зони, що охороняється, спільно з працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотичних речовин УМВС України в Рівненській області затримано громадянина К, 1989 року народження, жителя міста Рівне», - розповів начальник Городоцького виправного центру Юрій Томашук.



Рівнянин хотів легких грошей, а натомість потрапить до в'язниці

Затриманий мав при собі та намагався збути невідому речовину зеленого кольору рослинного походження та пакунок з невідомою речовиною білого кольору, засудженим Городоцького виправного центру № 131, які в цей час працювали на контрагентському об’єкті.

Про дану подію повідомлено працівників Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області, інформацію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, а речовини направлено на експертизу.

Адміністрація управління та установ Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області в черговий раз звертається до громадян та попереджає, що доставка наркотичних речовин до установ виконання покарань несе за собою кримінальну відповідальність.





На правах реклами