Ми у Facebook
17.09.2014, 11:06

Футбол. Ліга Чемпіонів УЄФА. Напередодні матчу «Атлетик» - «Шахтар»

Сьогодні, 17 вересня, донецький «Шахтар» у Більбао о 21:45 розпочне свій шлях у груповому етапі Ліги Чемпіонів 2014/2015 р. Пряма трансляція поєдинку на каналах «Україна» і «Футбол 2».
Передматчеві коментарі:

Мірча Луческу, «Шахтар»

«Ми нелегко проходимо через цей період і ситуацію, яка склалася в Донецьку. Дуже важко прокинутися вранці і дізнатися, що 12 футболістів хочуть покинути клуб напередодні матчу за Суперкубок України. Ситуацією збирався скористатися агент Кія Джурабчан, який хотів забрати всіх гравців безкоштовно. Напевно, його погано виховували і не говорили, що не можна використовувати чуже горе. А в таких ситуаціях необхідно протягувати руку допомоги. На даний момент всі вже прийшли в себе і знаходяться в хорошому стані. Але я не можу сказати, що ми зараз у найкращій формі».

Ернесто Вальверде, «Атлетик»

«Шахтар - дуже небезпечна команда завдяки атакуючим півзахисникам. Вони звикли перемагати і володіти ситуацією, оскільки мають дуже швидких гравців в атаці. Вони міняються позиціями, і нам потрібно діяти проти них обережно».

«Атлетик» (орієнтовний склад): Іраісос - Де Маркос, Гурпегі, Ляпорт, Баленсиага - Ітурраспе, Мікель Ріко, Беньят - Сусаета, Муніаїн - Адуріс

«Шахтар» (орієнтовний склад): Пятов - Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо - Степаненко, Фернандо - Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон - Луїс Адріано

Травмовані: немає

Дискваліфіковані: немає

Прогноз OGO.ua 2:0

У іншому поєдинку групи "Н" зіграють португальский "Порту" та білоруський "БАТЕ".





На правах реклами