Ми у Facebook
19.09.2014, 16:08

В Україні найближчим часом пройде загальна військово-медична мобілізація

В Україні найближчим часом пройде загальна військово-медична мобілізація. Про це в ході прес-конференції заявила заслужений лікар України, радник президента Ольга Богомолець
"Найближчим часом в Україні буде проведена спільна всеукраїнська військово-медична мобілізація", - заявила Богомолець.

Зокрема, вона уточнила, що подібна мобілізація передбачає проведення комплексних заходів, щоб люди знали, що потрібно робити у випадку небезпеки, пишеnewsru.ua

"Військово-медична мобілізація буде проведена у всіх районних центрах України, щоб лікарі, громадськість, представники Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства внутрішніх справ чітко знали, що їм потрібно робити, якщо в цьому населеному пункті відбудеться терористичний акт", - повідомила Богомолець.

Хто підлягає осінньому призову 2014?

За її словами, взяти участь у мобілізації можуть всі охочі, при цьому в обов'язковому порядку мобілізацію повинні пройти всі лікарі, представники МНС і МВС, представники добровільного товариства сприяння армії, авіації і флоту (ДТСААФ), представники самооборони громадських організацій, а також волонтери.

Рівнян викликають у військкомати - осінній призов [РОЗ’ЯСНЕННЯ]


Нагадаємо, раніше спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявляв, що третій етап мобілізації до лав Збройних сил України завершився, всі необхідні люди зібрані і відправлені в навчальні центри.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ