Ми у Facebook
20.09.2014, 16:01

На Рівненщині троє неповнолітніх намагалися проникнути в чужі автомобілі

На Рівненщині троє неповнолітніх з метою скоєння крадіжки намагалися проникнути в чужі автомобілі. Про це свідчать речі, які були вилучені у них на місці злочину, - вони належать власникам автотранспорту.

Дана подія трапилася близько четвертої години ранку в місті Здолбунів. В міліцію зателефонував чоловік і розповів, що на території біля його будинку троє невідомих намагаються проникнути в припарковані чужі автомобілі. За вказаною адресою відразу виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони в Рівненській області. На місці вони дійсно затримали трьох молодиків, а також виявили три автомобілі з явними ознаками проникнення.

– Також у юнаків ми вилучили вогнегасник, аптечку, набір ключів, покривало і викрутку. Ці речі належать власникам автомобілів, - говорить молодший інспектор СВ ГЗ БМО УДСО при УМВС України в Рівненській області старшина міліції Андрій Турченюк.

У Дубні рятувальники витягували людей з понівеченого авто

Затриманих доставили до Здолбунівського районного відділу міліції. Нічними правопорушниками виявилися неповнолітні жителі Рівненської області.

Вони підозрюються у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 статті 185 Кримінального Кодексу України: таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

За матеріалами: УДСО при УМВС України в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ