Ми у Facebook
22.09.2014, 10:36

Новини з фронту: за рівненськими військовими стежать безпілотники ЛНР

Фото прес-служби ОК "Північ"

На Луганщині продовжуються порушення мирного договору. Члени ЛНР використовують безпілотники, щоб дізнатися про ситуацію, в якій знаходяться війська ОК "Північ".
- Протягом ночі в місцях розташування базових таборів, блокпостів, взводних опорних пунктів військ оперативного командування "Північ", засобами протиповітряної оборони зафіксовано шість прольотів безпілотних літальних апаратів, що являється прямим порушення меморандуму щодо заборони польотів безпілотних літальних засобів (БПЛА). За попередньою інформацією дані літальні апарати запущені з територій підконтрольних ЛНР, - повідомляє прес-служба ОК "Північ".

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 20 вересня

Крім того, для фіксації таких порушень було забезпечено роботу представників ОБСЄ за маршрутами: Северодонецьк-Новоайдар-Щастя-Макарова-Станиця Луганська та Северодонецьк-Лисичанськ-Громове-Новотошківське-Олександрівськ-Луганськ.

Військовослужбовці продовжують виконувати заходи охорони та оборони базових таборів, блокпостів, взводних опорних пунктів, обладнувати позиції в інженерному відношенні, поповнювати матеріально-технічні запаси, відновлювати військову техніку.





На правах реклами