Ми у Facebook
23.09.2014, 10:32

Макс Кідрук презентує у Рівному свій третій трилер

Незабаром у Рівному відбудеться презентація чергової книги відомого українського письменника Макса Кідрука "Жорстоке небо".
«Жорстоке небо» — другий технотрилер українського письменника й мандрівника Макса Кідрука. За словами автора цей роман «класичний технотрилер без домішок наукової фантастики чи містики; це драматична історія про розслідування авіакатастрофи українського літака у Франції, частково заснована на реальних подіях»

Презентація книги у Рівному відбудеться 23 вересня о 19:00 в приміщенні конференц-залу готелю “Мир” (1 поверх)

Квитки:

попередній продаж - 20 грн
у день заходу - 30 грн

Придбати квитки можна у кав'ярня "Ровер" (вул. Пушкіна, 5), (097)194-60-96, або у Анни Невірковець
(098)454-93-09.

Відомий український піаніст-неокласик Єгор Грушин проведе концерт у Рівному



Сюжет

Французька авіакомпанія «Франс-континенталь» укладає контракт з українським авіабудівним концерном «Аронов», згідно з яким він повинен виконати поставку до Європейського Союзу регіональних реактивних пасажирських літаків «Аронов ААРОН 44». На другий день експлуатації перший з двох переданих літаків зазнав катастрофу під час посадки в аеропорту Париж-Північ, через що загинуло 49 осіб. За попередніми даними трагедія відбулася з вини наземних служб аеропорту, які вивели на смугу де повинен був приземлятися літак, дванадцятитонний снігоочисник Øveraasen RS 400. До міжнародної слідчої групи долучається 28-річна українка Діана Столяр, батько якої очолював розробку даного літака та помер від інфаркту рік тому. Невдовзі Діана виявляє, що причина катастрофи не така вже й проста і постає перед дилемою: захистити честь свого батька чи з'ясувати істину. З іншого боку на героїню навалилися сімейні проблеми.

Рівнянин заспівав у всеукраїнському проекті









На правах реклами