Ми у Facebook
24.09.2014, 11:46

У Рівненській обласній дитячій лікарні назріває «вибух»

Так охарактеризував ситуацію, що складаєть у медичному закладі, керівник громадської організації "Берегиня Рівненська" Олександр Петровський.
Нагадаємо, що раніше Громадська організація «Берегиня Рівненська» та Благодійний фонд «Скарбниця Надії» провели прес-конференцію на тему: «Реальний стан справ в Рівненській обласній дитячій лікарні. Або чому не варто продовжувати контракт з головним лікарем Думановським Г.В.?» Активісти переконані, що головний лікар не виконує своїх обов'язків і саме через це занепадає лікарня.

- Звертаюсь до депутатів облради. В колективі Рівненської обласної дитячої лікарні назріває "вибух". Протягнувши Думановського на посаду головлікаря ви змушені будете ще довго розгрібати наслідки цього рішення. Воно вам треба щоб ваші імена згадувались поруч з нецензурною лайкою? Ваша пихатість обурює людей, які такі ж лікарі як і багато з вас. Сьогодні медична комісія облради влаштувала фарс, тобто знайомлення з думкою колективу РОДЛ, якого і в очі не бачила, - зазначив на своїй сторінці у фейсбук Олександр Петровський.

Активісти вимагають звільнення головного лікаря Рівненської обласної дитячої лікарні

Питання про продовження контракту з Георгієм Думановським розглядають на комісіях обласної ради. Депутати повинні вирішити чи виносити це питання на розгляд сесії.

В результаті розгляду комісій, тільки "соціальна" прийняла адекватне рішення в складній ситуації з призначенням головного лікаря Рівненської обласної дитячої лікарні.

- Члени цієї комісії прийняли рішення рекомендувати голові не виносити це питання на сесію, - зазначив керівник громадської організації "Берегиня Рівненська".





На правах реклами