Ми у Facebook
28.09.2014, 16:12

«ОГО» назве «Нові обличчя РівнОГО» [Анонс]

У четвер, 2 жовтня, до свого дня народження, газета "ОГО" розповість про "Нові обличчя РівнОГО" - активних і успішних рівнян, які творять нашу нову державу. Дізнайтесь більше про новий проект "ОГО"!
Україна обрала нового Президента, незабаром обере новий парламент і щодня вчиться жити по-новому. Відстоюючи незалежність і територіальну цілісність держави у жорстокій протидії зовнішній агресії, українці сьогодні демонструють готовність захищати свій вибір і прагнуть жити в новій країні, самим бути господарями власної долі на власній землі.

Нова країна, нове життя - це нові обличчя. Це оновлення влади на всіх рівнях - від району до парламенту. Це не тільки нові люди, а й нові підходи до управління державою, областю, районом, містом; до управління бізнесом і до громадської діяльності. Це величезна енергія, яку вивільнив Майдан; енергія, яку демонструють українці, воюючі на Сході й допомагаючи армії по всій країні; енергія вільних громадян, яка сьогодні має слугувати будівництву нової мирної України.

Ми хочемо познайомити вас із новими людьми, які творитимуть нову якість влади і нову якість життя для Рівненщини і України в цілому. Для нашої нової єдиної мирної країни.

"ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини"-2013

Отож, читайте у номері “ОГО” за четвер, 2 жовтня, в день народження нашої газети, а в наступні дні — й на порталі OGO.ua, розповіді про учасників нашого проекту “Нові обличчя РівнОГО”.

На відміну від минулорічних проектів “ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини”, які ми проводили до дня народження “ОГО”, цьогорічний проект не є рейтингом, усі його учасники рівні, голосування між ними не проводитиметься. Наше завдання нині - не влаштувати змагання, а насамперед показати читачам та інтернет-користувачам якомога більше активних, не байдужих, ініціативних, енергійних, успішних українців, які тут, у нас, на Рівненщині своєю щоденною працею творять нову державу.

ТОП-20: найуспішніші жінки Рівненщини-2013

Партнери проекту "Нові обличчя РівнОГО":

Олексій Кособуцький
депутат Рівненської обласної ради




Володимир Процюк
заступник генерального директора ТОВ “Високовольтний союз - РЗВА”




Юрій Прокопчук
член Центрального Проводу Спілки офіцерів України, народний депутат України 6 скликання




Юрій Кічатий
голова Рівненської обласної організації політичної партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”




Андрій Мітюхін
керівник Рівненської обласної організації УНСО




Іван Шевчук
перший заступник директора Рівненської дирекції УДППЗ “Укрпошта”




Богдан Масовець
начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології, голова Рівненської міської організації політичної партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”




Бажаєте взяти участь у проекті? Звертайтесь за електронною адресою elena@ogo.ua








На правах реклами