Ми у Facebook
30.09.2014, 16:26

Шахраї видурюють у рівненських підприємців гроші

На Рівненщині продовжують діяти телефонні шахраї, які представляються працівниками податкової видурюють гроші у підприємців. Бізнесменів зловмисники лякають перевірками, а потім обіцяють владнати проблему за певну суму грошей.
– Випадок такого шахрайства ми зафіксували іще минулого тижня. А сьогодні мої колеги повідомили, що шахраї знову активізувалися. Скористалися інформацією про те, що з понеділка у Головному управлінні відбувається столична перевірка. Тому іще раз наголошую – будьте уважні, не потрапляйте на гачок до шахраїв, – зауважує начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області Дмитро Зайцев.

Рівне: більше 5,3 млн грн військового збору надійшло до держбюджету


Також головний податківець радить звертатися у міліцію або у відділ внутрішньої безпеки ДФС у Рівненській області (телефон: 0362-692-607, 692-645, 692-578, 692-575). Також про такі випадки можна повідомити особисто за адресою: м. Рівне, вул. Відінська 12 або скористатися сучасними засобами комунікації й написати електронного листа dmytro.zaitsev.rivne@gmail.com чи повідомлення у соціальних мережах Дмитра Зайцева vk.com та
www.facebook.com





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ