Ми у Facebook
17.10.2014, 12:53

17 жовтня на "Рівне 1" - телеміст Рівне-Черкаси [Анонс]

Серію телемостів між різними областями України «Новий парламент — очікування регіонів» проводить цими днями телеканал “Рівне 1” у рамках ток-шоу “ТелеМайдан”. 17 жовтня рівняни спілкуватимуться з мешканцями Черкас.
У рамках серії телемостів "Новий парламент - очікування регіонів" експерти та громадські активісти із різних регіонів обговорюють у прямому ефірі очікування від нової Верховної Ради в політичній та економічній сферах, а також дають настанови майбутньому складу українського парламенту щодо збереження територіальної цілісності нашої держави.

Директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов - гість програми "Ранкова кава"

Нагадаємо, що проведення телемостів між різними регіонами України — це вже добра традиція для Першого місцевого. Так, напередодні виборів Президента України у травні нинішнього року “Рівне 1” уже реалізував подібний проект за підтримки Незалежної асоціації мовників. Творчий і технічний ріст Першого місцевого нині дозволяє постійно втілювати подібні амбітні задуми.

Більше про ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1"

Перший з циклу телемостів відбувся у суботу, 11 жовтня. Партнерами Першого місцевого стала ТРК “Алекс” із Запоріжжя. У четвер, 16 жовтня, відбувся телеміст між "Рівне 1" і ТРК “27 канал” (Дніпропетровськ). А 17 жовтня о 20.00 дивіться телеміст "Рівне - Черкаси". На зв'язку зі студією Першого місцевого буде студія телерадіокомпанії "ВІККА".

Отож, до зустрічі в ефірі "Рівне 1"!





На правах реклами