Ми у Facebook
22.10.2014, 07:40

Гороскоп на 22 жовтня: потрібен повний самоконтроль

Сьогодні краще думати не про плани, а про наслідки. Упродовж дня настрій може різко мінятися. Якщо хочете зберегти мир в собі та навколо себе – не руйнуйте його необдуманими словами та діями й не починайте нових справ.
Астрологічний прогноз: 22 жовтня 2014, середа.

28 місячна доба. Місяць у знаку Терезів/Скорпіона (четверта чверть, спадає).

В цілому сприятливий день. Однак надто агресивна ділова та сексуальна активність можуть усе зіпсувати.

Астрологи не радять ризикувати з початком нових важливих проектів. Краще почекати кілька днів і ще раз обміркувати свої плани та завдання. От-от настане часткове сонячне затемнення, новий Місяць зійде лише 24 жовтня, а непередбачуваний ретроградний Меркурій, який ось вже три тижні гальмує наші справи, заспокоїться аж ввечері 26 числа. Віримо в це чи ні – наші емоції та вчинки можуть вийти з-під контролю.

Астрологи попереджають: тримайте себе в руках. Постарайтеся уникати негативних думок, брудних намірів, спонтанних дій. Адже наслідки навряд чи вдасться виправити.

Не забувайте про техніку безпеки та правила дорожнього руху.

Стережіться психічно неврівноважених, нетверезих, агресивних людей.

Друга половина дня більш спокійна та гармонійна. Саме час побути наодинці з думками, обміркувати своє минуле, проаналізувати й виправити помилки. А головне – поберегти сили та здоров`я.

На роботі й у навчанні ймовірний крок назад, повернення на старі позиції. Однак не варто це сприймати як поразку. Можливо, на сьогодні це найбільш оптимальний, безпечний, вигідний і т.д. варіант.

В одних зросте сексуальна привабливість, в інших посилиться сексуальна агресія. І все ж будьте обережні. Спонтанні любощі та нові інтимні знайомства сьогодні можуть обернутися розчаруванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 20 – 26 жовтня
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами