Ми у Facebook
26.10.2014, 20:04

У день голосування агітація на Рівненщині триває [НОВІ ФАКТИ]

На Рівненщині у «День тиші» продовжується агітація за кандидатів у депутати.
Перед виборчою дільницею №560002 в м. Березне (156-ий округ) розміщений агітаційні плакати за кандидата в народні депутати Олександра Данильчука, що йде на вибори під брендом Блоку Петра Порошенка.



Також по всьому селі Ларковичі Дубенський район (154 округ) розклеєні агітаційні плакати за кандидата в народні депутати Романа Стасюка, представника Радикальної партії Олега Ляшка.



В с. Бокійма Млинівського райорну (145-ий округ) на пам’ятнику в центрі села вісить агітаційний банер кандидата від Української народної партії Світлани Ніколіної.



Нагадаємо, що відповідно до статті 70 Закону України "Про вибори народних депутатів Україн", передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п'ятниці перед днем голосування.

Передвиборна агітація напередодні дня голосування та в день голосування забороняється. У цей же час забороняються проведення масових акцій (зборів, мітингів, походів, демонстрацій, пікетів) від імені партії, кандидати у депутати від якої зареєстровані у загальнодержавному окрузі, кандидатів в депутати, розповсюдження агітаційних матеріалів, а також публічні оголошення про підтримку партією чи окремими кандидатами у депутати проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів.

Відповідно до п.24 ст. 74 закону, передвиборні агітаційні матеріали знімаються з 24 години останньої п'ятниці перед днем голосування відповідними службами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Джерело: opora.rv.ua

Статті до теми:

На Рівненщині з дільниці винесли бюлетень

Результати Національного екзит-полу на виборах 26 жовтня





На правах реклами