Ми у Facebook
27.10.2014, 10:33

Рівненщина: розлючені члени ДВК заблокували роботу окружних комісій у Дубні

Джерело: РВ

Протоколи члени окружної виборчої комісії опрацьовують дуже повільно, люди мерзнуть і тому дуже дратуються.
О 6-й ранку розлючені члени дільничних виборчих комісій, які привезли протоколи з результатами голосування по 154-му окрузі (південні райони області), увірвались до приміщення ОВК. В будівлі районної адміністрації, де розташована ОВК, члени ДВК намагались зігрітись. Через те, що протоколи обробляли досить повільно, на вулиці зібралась чимала кількість людей. Для їх обігріву на дворі встановили два намети, проте місця в них не вистачало. Розлючені люди вирішили грітись в ОВК, повідомляє ОПОРА.

Внаслідок цього в приміщенні утворилась штовханина, пройти до зали засідань стало неможливо, скриньки з документами люди тримають над головами. Перевірити цілісність пакунків з документами з ДВК теж фізично неможливо. Фактично робота ОВК була паралізованою. Члени ОВК проголосували за оголошення перерви. Лише за півгодини комісія відновила свою роботу.



Станом на 06.40 ранку комісія опрацювала лише 18,25% протоколів. Люди і далі незадоволені чергами та повільною роботою комісії. Міліція залишається осторонь проблеми.

Джерело: РВ
Статті до теми:

Парламентські вибори на Рівненщині: змінився лідер серед мажоритарників

Хто з рівнян стає народним депутатом

Результати екзит-полів у Рівному: хто стає нардепом







На правах реклами