Ми у Facebook
30.10.2014, 08:55

У Здолбунові затримали торговця наркотиками

Працівники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Здолбунівського районного відділу міліції викрили 28-річного місцевого мешканця, який збував наркотики.
Підприємливий мешканець районного центру торгував метамфетаміном. Саме їх продажем чоловік заробляв собі на життя. Мав молодик і розроблену схему збуту: місце та час продажу попередньо узгоджував із нарколюбителями.

Уже задокументовано декілька фактів його протиправної діяльності. З одного поліетиленового пакетика з порошкоподібною речовиною, вагою близько 1 грам, зовні схожею на метамфетамін мав 200 гривень заробітку.

Окрім того, у помешканні чоловіка під час проведення обшуку співробітники Здолбунівського РВ УМВС знайшли «запаси» наркоторговця. Там було виявлено та вилучено до 10–ти поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною, вагою близько 1 грам кожен, зовні схожою на метамфетамін, які останній зберігав з метою збуту.
Усе вилучене для проведення експертизи направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області.

По даному факту співробітниками Здолбунівського РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів та крадіжку, однак на шлях виправлення не став та продовжив займатися злочинною діяльністю.

Здолбунівський РВ УМВС

Див. також:

Рівненщина: працівники ДАІ виявили «нелегальну» автівку





На правах реклами