Ми у Facebook
04.11.2014, 22:30

"Добрий ярмарок" у Рівному допомагає військовим

Завдяки «Доброму Ярмарку» кожен рівнянин отримав просту можливість допомогти військовим.
Ярмарок працює у Рівному щоденно (окрім понеділка) з 10-ї до 16-ї в приміщенні критого продовольчого ринку на другому поверсі.

У Вас залежались непотрібні речі? Ви створюєте щось власними руками, займаєтесь хенд-мейдом, чи малюєте і хочете щоб Ваша творчість була комусь корисною? Просто приносьте все це на Ярмарок — волонтери оцінюють ці речі по мінімальній ціні і продають, а кошти спрямовуються на допомогу українським солдатам. Все, що приходить на ярмарок, майже відразу реалізується. Тут можна недорого придбати різний одяг, взуття, картини, CD-диски, книги, прикраси, або зроблений дітьми хенд-мейд.

Також є можливість долучитися до плетіння нової маскувальної сітки. Попередню сітку, яку нещодавно завершили, вже передано до Фонду «РУЄВИТ».

На ярмарку діє пункт прийому допомоги військовим. Можна передати теплі речі, калорійні продукти, медикаменти, що зараз так необхідні на передовій.

Благодійний проект працює таким чином. Речі, що надходять на ярмарок, оцінюються волонтерами, нумеруються, ведеться чіткий облік у відповідному журналі. Коли річ вирішили придбати, покупець вносить гроші прямо в запломбовану скриньку, яку надалі передають БО «РУЄВИТ» для потреб військових. У волонтера-продавця є тільки певна сума для здачі. Волонтер записує у журналі ціну, за яку було продано ту чи іншу річ.

За три тижні діяльності «Доброго Ярмарку» на потреби військових зі скриньок ярмарку було отримано 7523 грн., які спрямовуються на допомогу воїнам.

Про це повідомила волонтер "РУЄВИТУ" Ольга Ящук.

Статті до теми:

ВІДЕО: "Жоден з нас не народжений для війни, але ми змушені захищатись"

ВІДЕО - Рівненська співачка зняла кліп на підтримку військових у зоні АТО

ВІДЕО: Росіяни зняли кліп "За Україну"





На правах реклами