Ми у Facebook
06.11.2014, 14:06

На Рівненщині відкриють меморіальну дошку заслуженому лікарю України

Завтра, 7 листопада, в Рівненській обласній клінічній лікарні відбудеться відкриття меморіальної дошки заслуженому лікарю України Юрію Семенюку.
Захід запланований у зв’язку з річницею смерті колишнього завідувача Центру лапароскопічних та малоінвазивних хірургічних втручань, головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні, доктора медичних наук.

Захід відбудеться за адресою: Рівненська обласна клінічна лікарня (хірургічний корпус), Центр лапароскопічних та малоінвазивних хірургічних втручань, 4-й поверх. Початок об 11 годині.

Довідково: Юрій Семенюк був призначений головним лікарем обласної лікарні у 2000 році. За короткий час медик зумів вивести колектив лікарні на новий етап розвитку. Зокрема, за 5 років його керівництва, лікарня стала клінічним закладом. У 2003 році обласна лікарня стала лауреатом рейтингу «Кращі підприємства України в номінації «Медицина та охорона здоров’я», а Юрій Семенюк – лауреатом загальноукраїнського рейтингу професійних досягнень «Лідер України».

Також під керівництвом Юрія Семенюка в обласній лікарні поліпшився рівень оснащення сучасним обладнанням, впроваджено ультразвукову службу та мініінвазивні хірургічні технології. За цей час розпочато роботу відділення кардіохірургії, проведено повну реконструкцію відділень детоксикації та гемодіалізу, анестезіології та інтенсивної терапії, хірургії органів травлення та ендокринології.

[url]Статті по темі:[/url]


Чи з'явиться у Рівному вулиці Небесної сотні та Героїв АТО

У Рівному відкрили меморіальну дошку на честь загиблого героя АТО
У Рівному з'явиться пам'ятник Сашку Білому





На правах реклами