Ми у Facebook
06.11.2014, 17:15

Рівне: міліціонери розшукують «мінувальників» ОДА

Сьогодні, 6 листопада, о 14.23 годині до чергової частини Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що о 14.18 годині на лінію «101» надійшло повідомлення невідомого, який повідомив, що на першому поверсі РОДА знаходиться вибуховий пристрій.
Як повідомляє Рівненський МВ УМВС України в Рівненській області, за кілька хвилин після отримання повідомлення на місці надзвичайної події працювали слідчо-оперативна група Рівненського МВ УМВС, вибутехнічна лабораторія НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області, служби оперативного реагування міліції, МНС, і швидка допомога. По периметру прилеглої території ОДА з числа правоохоронців виставлена охорона. З приміщення адміністрації були евакуйовані усі люди, що знаходилися в будівлі.

До пошуків вибухівки залучили кінологічну службу міліції із спеціально навченими службовими собаками, проте фахівцями небезпечні предмети, ні приміщенні ОДА, ні на прилеглій до неї території, виявлені не були.

Нагадаємо, що це вже четверте неправдиве повідомлення про замінування Рівненської ОДА.

Відомості по данному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) відкрито кримінальне провадження.

Відомо, що о 15:45 Рівненська обласна адміністрація відновила роботу. Нині проводяться усі необхідні слідчо-оперативні заходи, аби встановити особу зловмисника.

Міліціонери вкотре нагадують громадянам, що за такі «жарти» чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Див. також:


Втретє замінували Рівненську ОДА


Рівненську облдержадміністрацію знову замінували


Замінували будівлю Рівненської обладміністрації та облради


Рівненську ОДА замінували четвертий раз





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ