Ми у Facebook
10.11.2014, 22:02

Рівне: помер доцент РДГУ

Прощання з науковцем відбудеться у вівторок, 11 листопада, в навчальному корпусі №3 Рівненського державного гуманітарного університету на вулиці Толстого, 3.
Стало відомо, що пішов з життя кандидат педагогічних наук, доцент кафедри документальних комунікацій факультету документальних комунікацій та менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету Василь Ясьмо.

Василь Дмитрович Ясьмо народився 9 квітня 1948 року. В 1972 році закінчив Київський державний інститут культури, бібліотечний факультет, спеціальність "Наукові і технічні бібліотеки, органи НТІ".

Був автором понад 110 наукових і навчально-методичних публікацій з питань формування та використання документних та інформаційних ресурсів, виховання студентської молоді.

Стаж роботи Василя Дмитровича складав 35 років. Він працював на посадах викладача, старшого викладача, завідувача кафедрою, проректора з навчальної та навчально-виховної роботи, професора кафедри документальних комунікацій.

Викладав такі дисципліни: "Документне фондознавство", "Патентознавство", "Інформаційне право", "Управлінське документознавство".

Прощання з Василем Дмитровичем Ясьмом відбудеться 11 листопада о 12 годині в корпусі №3 РДГУ (м.Рівне, вул. Толстого, 3).

Редакція щиро співчуває рідним і близьким Василя Ясьма.

Статті до теми:

У Рівному померла викладачка, яка 59 років пропрацювала в одному університеті

Помер видатний вчений, депутат Рівненської обласної ради 5 скликання





На правах реклами