Ми у Facebook
11.11.2014, 13:40

Ще один 18-річний кіборг віддав життя за Україну

За три дні загинув вже другий легендарний «кіборг» з числа бійців Правого сектору. Цього разу - це Олександр Райхерт, 1996 року народження.
Так, ще не встигли Суми попрощатися з 18-річним захисником донецького аеропорту Сергієм Табалою (позивний Сєвєр), як уже прийшла сумна звістка про загибель ще одного юного бійця.

Цього разу - це Олександр Райхерт, 1996 року народження (на головному фото), - повідомляють «Факти».

Саша Райхерт (позивний Чорний) був бійцем штурмової роти 5-го окремого батальйону ДУК «ПС», мешканцем Херсона. Боєць отримав важке поранення на Пісках під час обстрілу.

Як повідомляють в Правому секторі, його дівчина продовжує воювати за Україну в добровольчому корпусі ПС.

«Ще кілька тижнів тому ми усі гуртом дивувалися з вчинку 18-річного бійця Чорного, що під час мінометного обстрілу грав на гітарі патріотичних і романтичних пісень. Ненормальний, що скажеш. Сьогодні він загинув... Ще один 18-річний. Ще один патріот. У цій війні за Україну помирає її майбутнє», - написала у себе в Фейсбуці Рута Пушкарчук.

«Так сумно, що в грудях боляче. Не просто ще одне пожертвуване життя, а й кілька ненароджених теж. Поки по теплих квартирах сидітимуть дорослі чоловіки, на фронті гинутимуть діти. Жорстко? Можливо. Пробачте, але по-іншому сьогодні не виходить», - прокоментувала представник ПС Алла Мегель.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинські бійці Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора - серед тих, хто утримує Донецький аеропорт.

Статті по темі:

Друзі загиблого на війні 18-річного волинянина розповіли про обставини його загибелі


Загиблому герою АТО з Рівненщини не дають спокою навіть після смерті [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ