Ми у Facebook
12.11.2014, 10:15

Ошукані рівняни безкоштовно отримали квитки на концерт Макса Барських та «Mirami»

Два тижні тому напередодні Хелловіну у Рівному нечисті на руку спритники «кинули» на чималі гроші понад 150 молодих людей, які придбали квитки на заміську вечірку, проте так на неї і не потрапили. Рівненська концертна агенція «МЕГАПОДІЯ» не залишила поза увагою цей неприємний випадок.
- Аби підтримати постраждалу від шахраїв молодь, минулого тижня ми оголосили про розіграш серед них 20-ти квитків на вечірку, яку організовує команда «Мегаподії» спільно із телеканалом «Music Box». Проте ми вирішили не проводити розіграш, а дати запрошення на концерт за участю відомого виконавця Макса Барських та запальних дівчат з гурту «Mirami» всім, хто звернувся до нас. Підтримати земляків, які постраждали від дій шахраїв – наша свідома громадянська позиція, - зазначив керівник концертної агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

Одна із переможниць – студентrа РДГУ Оксана зазначила, що приємно здивована ініціативою організаторів та із задоволенням відвідає концерт під егідою «Мегаподії».

- Цей приємний сюрприз став ще й своєрідним подарунком до Дня студента, оскільки концерт відбудеться 15 листопада напередодні цього свята, - зазначила дівчина.

Нагадаємо, концерт співака Макса Барських та гурту «Mirami», однією із солісток якого є рівнянка, відбудеться у суботу в нічному клубі «Лагуна».

Вартість квитків, які продаються в ПАБі "Yellow Submarine", становить 100 гривень, а в день концерту - 130 гривень.

Статті до теми:

Макс Барських та "МЕГАПОДІЯ" запрошують рівнян на вечірку [+Відео]

Ошуканих на Хеловін рівнян підтримають розіграшем призів





На правах реклами