Ми у Facebook
23.09.2015, 14:30

Досьє на кандидата у міські голови Рівного Олексія Муляренка

Його висуває Блок Петра Порошенка "Солідарність".
Нагадаємо, що вчора рівненські “порошенківці” затвердили список кандидатів в облраду і на посади міських голів найбільших міст області. На посаду міського голови Рівного претендує Олексій Муляренко.

Олексій Віталійович Муляренко народився 15 жовтня 1976 року. На початку дев’яностих закінчив ЗОШ №11 Рівного, наприкінці – Рівненський економіко-гуманітарний інститут (нині – МЕГУ ім. С. Дем’янчука), де здобув кваліфікацію спеціаліста за спеціальністю менеджер-економіст, викладач економіки.

Трудовий шлях розпочав у 2000 році у приватному підприємстві «Мет-Експо» на посаді начальника дільниці. А з 2000 по 2001 рік працював в Луцькій філії ПП «Мет-Експо» на посаді заступника директора. Потім зареєструвався як фізична особа-підприємець та розпочав виробництво броньованих дверей. У 2006 році його невелика майстерня виросла у ТзОВ «Сталь-М».

Олексій Муляренко упродовж останніх років був помічений у благодійних починаннях. В 2008 році координував благодійний проект «Наші діти» в рамках якого було придбано меблів та обладнання для сенсорної кімнати дитячому садочку «Пагінець», який відвідують діти з особливими потребами. У 2008-2009 роках брав участь в благодійних проектах «Врятуй життя» та «Наше серце дітям!».

Муляренко заступник голови правління громадської організації «Асоціація працівників будівельної галузі м. Рівне та Рівненської області» та член правління громадської організації «Українська Локсмайстер Федерація».

З 2010 року голова виконавчого комітету Рівненської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». А після того, як очільник обласної організації партії Віталій Чугунніков у 2012 році став нардепом, Муляренко успадкував вакантне місце члена Рівненського міськвиконкому, яке належить «УДАРу» відповідно до партійної квоти, розповідає vse.rv.ua.

На виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року балотувався в одномандатному виборчому окрузі № 153 від "Блоку Петра Порошенка". Зайняв друге місце, поступившись чинному нардепові Юрію Вознюку.

Його називали одним із найімовірніших кандидатів на місце голови Рівненської облдержадміністрації після відставки "свободівця" Сергія Рибачка. Однак головою став його однопартієць Віталій Чугунніков.

Олексій Муляренко одружений, має трьох дітей.

Статті до теми:

"Сталевий" менеджер — Олексій МУЛЯРЕНКО

Хто може стати новим головою Рівненської ОДА?








На правах реклами