Ми у Facebook
13.11.2014, 18:35

Рівне: як утеплюють будинок на Відінській [+Фото]

Як відомо, у Рівному наразі досить популярним стало зовнішнє утеплення будинків пінопластом. Одним із таких будинків є багатоповерхівка на вулиці Степана Бандери, 60-А , відома тим, що за радянських часів там розміщувався великий гастроном "Дружба".
- У Рівному є будинки, в яких не живуть ні мої друзі, ні знайомі. Але вони приносять мені душевну радість. І як міському голові, і як простому мешканцю, - поділився враженнями міський голова Рівного Володимир Хомко. - Серед таких будинків - ОСББ "Дружба". Це старий цегляний будинок. Завдяки енергійній роботі голови ОСББ пана Фатича, та за підтримці мешканців цього об’єднання зроблено стільки, що мешканці інших будинків цьому можуть тільки позаздрити.

Зокрема, було замінено вікна, встановлено автономне опалення, відремонтовано дах, під’їзди та ліфти, а зараз відбувається утеплення стін і на все це міська влада надавала фінансування в розмірі до 80% від вартості, повідомляє khomko.rv.ua.

- При цьому немає проблем ні зі збором коштів, ні з виконанням робіт, ні з їхньою якістю. Безумовно, таким ОСББ будемо і надалі допомагати. Вкотре повторюю - той хто хоче жити краще, з нашою допомогою точно має всі шанси жити краще, і вкрай важко допомогти тому у кого такого бажання немає, - зазначив Володимир Хомко.







Статті до теми:

У Рівному патріотично утеплюють будинки [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

А ви бачили плоский будинок у центрі Рівного? [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

5 незвичних будинків Рівного





На правах реклами