Ми у Facebook
15.11.2014, 08:30

Гороскоп на 15 листопада: стримуйте свій апетит

Займіться домашніми й побутовими справами й особистим життям. Важливі справи та зустрічі краще відкласти на інший день. Приборкуйте свою роздратованість. Не робіть покупки, якщо у вас поганий настрій.
Астрологічний прогноз: 15 листопада 2014, субота.

23 місячна доба. Місяць у знаку Лева/Діви (четверта чверть, спадає).

Ось і настала субота. Саме час зайнятися власним здоров`ям, подбати про близьких людей, про чистоту, красу, тепло і затишок у домі.

А ще цей день підходить для налагодження особистого щастя, красивих і романтичних подій, весіль, заручин, любовних побачень.

Імовірні нові знайомства, спробуйте спіймати момент, щоб розвинути стосунки з давньою симпатією чи духовно близькою людиною.

Але можливі й стресові періоди, коли можуть навмисно "капати" на мізки так звані енергетичні вампіри - застерігають астрологи та екстрасенси. Адже символ 23 дня Місяця - жадібний напівкрокодил Маккара )

У другій половині дня добре займатися прибиранням та дрібним ремонтом, доглядом за домашніми рослинами та тваринами.

Найбільша небезпека сьогодні – злість, заздрість, агресія, а також великі апетити на все, що завгодно.

Не варто бути надто підозрілими та дріб`язковими. Навіщо сварити близьких людей за дрібні помилки? Це нічого не дасть, крім зіпсованого вечора і неприємного осаду… А ваш гарний настрій зарядить оточуючих позитивом, і вони залюбки зроблять по-вашому!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 10 - 16 листопада
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами