Ми у Facebook
17.11.2014, 18:27

Нова учасниця конкурсу "Моя Кава"

До нашого конкурсу приєдналася ще одна чарівна дівчина, яка полюбляє каву - Олена Рубель.
"Моя кава - це мій друг. Я не п’ю каву для тонусу, чи бадьорості. Я п’ю каву, бо люблю її. Люблю смак, аромат, люблю відчуття насолоди, яке дарує цей напій. Чому не існує парфумів із запахом кави? Адже аромат хорошої, свіжозмеленої кави запросто може виступити основою для створення нових вишуканих парфумів. Кава мені приносить задоволення, знімає напругу після тяжкого робочого дня. Жодні аргументи щодо шкідливості кави не відіграють для мене важливої ролі, адже насолоджуватись цим напоєм можна без надміри. Сподіваюсь, моя любов до кави не мине з часом, і я щораз отримуватиму задоволення від запашної щойно завареної чашечки кави.", - каже Оленка.



Той, хто набере найбільшу кількість перепостів у соціальних мережах отримає сертифсертифікат на 50 грн від кав’ярні "Кавові мешти". А учасники, які займуть 2 та 3 місця, отримають сертифікати на 100 та 50 грн відповідно, від того ж закладу. За перемогу у номінації вибір OGO.ua учасник отримає можливіть стати героєм програми "Ранкова кава" з Ольгою Данилюк.



А головна переможниця отримає ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ від "VASANTA-SPA" на суму 400 грн (на SPA-послугу "ШОКОЛАДНЕ ОБГОРТУВАННЯ" та "Fish-spa").



Завітати до салону "VASANTA-SPA" можна за адресою: Рівне, вул.Княгині Ольги, 4а. Тел.: (0362) 43-85-31, (093) 506-33-54, (050) 916-50-48.


З нетерпінням чекаємо на ваші фото і бажаємо перемоги!


Конкурс від OGO.ua - "Моя кава"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ