Ми у Facebook
18.11.2014, 12:55

На Рівненщині звільнили голову районної ради

На Рівненщині достроково припинили повноваження одного з депутатів районної ради і звільнили його з посади голови райради... бо він став народним депутатом.
17 листопада на позачерговій тридцять третій сесії Дубенської районної ради депутати розглянули одне питання - «Про дострокове припинення повноважень депутата Дубенської районної ради шостого скликання», повідомляє прес-служба Дубенської райради.

У зв’язку з особистою заявою Олександра Дехтярчука про складення ним депутатських повноважень через обрання його народним депутатом України, депутати прийняли рішення «важати достроково припиненими повноваження депутата Дубенської районної ради шостого скликання Дехтярчука Олександра Володимировича рішенням сесії та звільнити його з займаної посади голови Дубенської районної ради шостого скликання 17 листопада 2014 року».

Нагадаємо, Олександр Дехтярчук, який досі працював головою Дубенської районної ради, обраний народним депутатом України в одномандатному виборчому окрузі № 154 (Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський райони та місто Дубно) під час позачергових виборів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року. Він був кандидатом від "Блоку Петра Порошенка".

До теми:

Список "свободівців", які пішли у відставку на Рівненщині

Демотиватор про можливе призначення Олексія Муляренка головою Рівненської ОДА [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок подав у відставку





На правах реклами