Ми у Facebook
20.11.2014, 15:10

Волинським військовим - учасникам АТО виділено 84 земельні ділянки

Станом на 14 листопада цього року волинським військовослужбовцям – учасникам антитерористичної операції виділено 84 земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства. Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Волинській області.
Загалом до органів місцевого самоврядування та Головного управління Держземагентства у Волинській області надійшло 1549 заяв від учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців. Натепер прийнято 458 рішень про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою.

На сьогодні надано 15 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 84 ділянки – для ведення особистого селянського господарства і 9 – для ведення садівництва.
Найбільше заяв надійшло від жителів Луцька, Володимира-Волинського та Нововолинська (456, 126 та 106 відповідно). Також 90 заяв зареєстровано у Ківерцівському районі.

Усі запити землевпорядники вивчають детально, аби не обійти увагою жодну родину, жодного учасника АТО, які беруть участь або віддали життя у боях за територіальну цілісність нашої держави.

Статті по темі:

Ділянки для учасників АТО у Рівному [CХЕМА ГЕНПЛАНУ, ФОТО]

Героям АТО з Рівного виділять земельні ділянки [КАРТА]





На правах реклами