Ми у Facebook
20.11.2014, 22:48

Головне за день (20 листопада)

"Патріарх Кирил ініціює церковний суд над рівненськими архієреями", - УПЦ КП. Нові соціальні норми на воду, газ, електрику. Згадай Майдан: як захоплювали Рівненську ОДА
"Патріарх Кирил ініціює церковний суд над рівненськими архієреями", - УПЦ КП

На офіційному сайті Української православної церкви Київського патріархату опублікували звернення-пояснення, в якому стверджують, що УПЦ МП проти утворення Помісної Православної церкви, а рівненських архієреїв чекає церковний суд за підписання Меморандуму Єдності.

13 листопада представники 5 релігійних громад Рівненщини підписали Меморандум про створення Помісної Православної церкви та засудили дії Росії як агресора. Серед підписантів - два представники Московського патріархату.

Проте після такого кроку прес-центр УПЦ МП заявив про те, що вважає цинічним створення та підписання такого документу.

Нові соціальні норми на воду, газ, електрику

Офіційні нормативи споживання на всі житлово-комунальні послуги; чому син зарізав матір і чому повісилась 16-річна дівчина; як правильно зберігати насіння взимку; про які хвороби розкажуть наші сни і хто тепер коханий співачки Ірини Білик…

Згадай Майдан: як захоплювали Рівненську ОДА

В дні першої річниці Революції Гідності, пропонуємо пригадати як 23 січня мітингувальники захопили Рівненську ОДА.

Рівняни, які прийшли на Народне віче 23 січня, вирушили із вигуками "Рівне, вставай!" до офісу Партії регіонів у Рівному та приміщення Рівненської ОДА.

Після підходу до Рівненської облдержадміністрації вони розпочали її штурм. Вони побили у приміщенні вікна, поламали двері і таким чином потрапили всередину.

Статті по темі:

"Патріарх Кирил ініціює церковний суд над рівненськими архієреями", - УПЦ КП

Нові соціальні норми на воду, газ, електрику

Згадай Майдан: як захоплювали Рівненську ОДА





На правах реклами