Ми у Facebook
21.11.2014, 10:00

Рівне: міліціонери повернулися з війни

фото СЗГ УМВСУ в Рівненській області

Декілька десятків рівненських правоохоронців, які більше місяця протистояли терористам на Донбасі, 20 листопада повернулися додому.
У Рівному, біля будівлі Головного управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області їх зустрічали рідні, друзі та колеги.

Пані Марія свого чоловіка не бачила вже більше місяця. Зрідка їй доводилося чути лише голос по телефону. Каже, що вже дуже скучила, тому чекає з особливим нетерпінням.

Марія, дружина: "Чекаємо чоловіка, тата, сина - всі разом прийшли. Вже так хвилююся, що аж дух перехоплює. Хочеться, щоб вже швидше доїхали".

Автобус із захисниками Вітчизни трохи запізнився. У дорозі хлопців застала негода - мокрий сніг з дощем. Втім, незважаючи ні на що - одразу після приїзду своїм захисникам рідні влаштовують бурхливі овації. Зустріч бійців із рідними та друзями після тривалої розлуки - радісна і щира. Із журналістами люди, що бачили війну на власні очі спілкуються неохоче. Кажуть, осмислити побачене непросто. Тому, хочуть просто відпочити. А вже за тиждень усі приступлять до виконання службових обов'язків тут, у Рівному, пише rtb.rv.ua.

Ігор, командир загону: "Побачили своїми очима, що там робиться. Основне, можу сказати одне - серед нас нема втрат. Всі повернулися живими і Слава Богу".

До теми:

ФОТО: Війна на сході очима рівнян-волонтерів

ФОТО: Рівняни зустріли героїв, що повернулися з полону

ФОТО: Життя на війні очима рівненського добровольця





На правах реклами