Ми у Facebook
21.11.2014, 16:30

«Величне століття»: життя акторів після серіалу [+Фото]

22 листопада на каналі "1+1" - остання серія найуспішнішого телевізійного проекту про епоху Сулеймана Пишного. Як склалася доля турецьких зірок після закінчення зйомок? Чим зараз займаються виконавці головних ролей?
Після шаленого успіху серіалу, який подивилися понад 200 мільйонів глядачів у 50 країнах світу, акторів активно запрошують у нові проекти. Їх обличчя прикрашають обкладинки глянцевих журналів, вони дають інтерв’ю, ховаються від папараці. А ще – насолоджуються відпочинком і спілкуванням з рідними та коханими, за якими дуже скучили за чотири роки виснажливих зйомок.

Халіт Ергенч - Султан Сулейман
Неперевершений Халіт Ергенч, всіма улюблений Султан Сулейман, за версією журналу «GQ» переміг у рейтингу "Людина року" у номінації "Чоловік року".


У церемонії нагородження, що пойшла 12 листопада 2014 у Стамбулі, взяла участь і актриса Мер'єм Узерлі (у першому-третьому сезонах його кохана наложниця і дружина Хюррем Султан). Заради цього колись рудоволоса Роксолана, а нині струнка блондинка, прилетіла з Берліна. Її поява на сцені була не тільки приємною несподіванкою для Халіта, а й культурним шоком для всіх глядачів.


Халіт Ергенч після закінчення проекту у червні 2014 вирішив взяти тривалу перерву і намагається більше часу приділяти своїй дружині Бергюзар Корель, теж відомій турецькій актрисі, та чотирирічному синові Алі.

Щоправда, знаменитий актор, котрий запам`ятався нашим телеглядачам з серіалу "Шехеразада" (показували торік на "1+1"), не забуває про бізнес. Зароблені на зйомках шалені гонорари він інвестує у власну соцмережу.

БІЛЬШЕ ФОТО


Мер'єм Узерлі - Хюррем Султан (українка Роксолана)

Так ось чому Мер'єм Узерлі взяли на роль головної героїні у "Величне століття" і довго вмовляли не покидати проект!
Так ось чому Мер'єм Узерлі взяли на роль головної героїні у "Величне століття" і довго вмовляли не покидати проект!

Рудоволоса красуня німецько-турецького походження Мер`єм Узерлі несподівано покинула проект у травні минулого року і поїхала додому у Берлін. Як виявилось, вона завагітніла і її покинув жених. А в лютому цього року Узерлі народила донечку Лару, потім швидко повернулась в ідеальну форму і підписала контракт на головну роль у новому грандіозному телепроекті. А на зароблені раніше гроші купила нерухомість.


Бурак Озчивит - Балі Бей

Бурак Озчивіт - Кямран у новому проекті від творців "Пишного століття" - "Корольок - пташка співоча". Кадр із серіалу
Бурак Озчивіт - Кямран у новому проекті від творців "Пишного століття" - "Корольок - пташка співоча". Кадр із серіалу

Відомий турецький актор і модель, який зіграв роль Малкочоглу Балі Бея, встиг знятися у головній ролі у романтичній стрічці «Корольок – пташка співоча». А ще він успішний підприємець. Всі кошти, які заробляє цей красень у кіно та рекламі, Бурак Озчивіт вкладає у ресторанний та туристичний бізнес. Торік він відкрив у Стамбулі кафе «Балі Бей», цього літа заснував продюсерську компанію «BRK`S Productions», а зараз планує побудувати готель на узбережжі Егейського моря.

БІЛЬШЕ ФОТО


Пелін Карахан - дочка Роксолани Міхрімах Султан


Незрівнянна Пелін Карахан (дочка Роксолани Міхрімах Султан) після закінчення зйомок розлучилась з першим чоловіком, її тренером по фітнесу, і вийшла заміж вдруге. Зараз Пелін на восьмому місяці вагітності й незабаром має народити первістка Алі. Днями її близькі подруги влаштували вечірку Baby Shower на американський манер, а фото виклали в Інстаграмі.


Мерве Болугур - Нурбану Султан


Вона – справжня зірка, яка прикрашає своєю присутністю телевізійні студії, модні покази, презентації, знімається в рекламі. А ще вона Обличчя косметичного бренду Мейбелін у Туреччині.


Мехмет Гюнсюр - Шехзаде Мустафа

Разом з дружиною, італійкою Катериною Моджіо, режисеркою документальних фільмів, талановитий актор і фотомодель Мехмет Гонсюр живе у Римі. У них троє дітей.

А півроку тому він був Шехзаде Мустафа, старший спадкоємець династії Османів...
А півроку тому він був Шехзаде Мустафа, старший спадкоємець династії Османів...

29 жовтня відбулась прем’єра фільму «Якщо забуду, прошепчи» про молодь 70-х років минулого століття. Підтримати свого друга Мехмета, який зіграв у кінокартині одну з головних ролей, прийшли кілька десятків друзів по знімальному майданчику «Величного століття».


Озан Гювен – Рустем Паша

Рустем Паша щойно поголив свою бороду
Рустем Паша щойно поголив свою бороду

Талановитий актор і надзвичайно весела людина встиг знятися у комедійному фільмі свого друга-сценариста «Зовсім скоро» і навіть для цього позбувся бороди. А ще за прикладом своїх колег він збирається зайнятися бізнесом і відкрити взуттєвий магазин )

БІЛЬШЕ ФОТО

Більшість інших акторів активно знімаються у численних серіалах, які, щоправда, не такі успішні, як "Величне століття". Ясемін Аллен (Дефне Султан, наложниця Шехзаде Баязида) працює у театрі. Ніжну й витончену Сельма Ергеч - (сестра Сулеймана Хатідже Султан) часто запрошують у рекламу, а ще вона обличчя відомої турецької кавової компанії «Selamlique»

А от актор Окан Ялабік (Ібрагім Паша, друг Сулеймана) після виснажливої роботи на знімальному майданчику і страти свого героя за наказом султана поки що не планує жодних ролей. Він хоче як слід відпочити.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

За матеріалами muhtesemyuzyil.tv, www.facebook.com, velikolepniy-vek.net

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Живий нащадок Роксолани [+Фото]
Зірка серіалу «Величне століття» скоро народить хлопчика +ФОТО
Ось так виглядає німецька «Роксолана» Мер'єм Узерлі - ФОТО [+Фото]





На правах реклами