Ми у Facebook
23.11.2014, 19:00

Рівненщина: студентка покінчила з собою через кохання [+Відео]

Подробиці смерті студентки медичного училища на Рівненщині.
У селищі Рокитне дівчина наклала на себе руки. Їй було 16 років. Попередня причина - нерозділене кохання. Принаймні так написала загибла у передсмертній записці.

Марина навчалася на другому курсі Рокитнівського медичного училища. Того дня не прийшла на пари. Де вона – студенти не знали. Куратор занепокоївся, чи бодай дівчина не прогулює. До квартири, де Марина винаймала житло, направив людей.

"Швидка" лише констатувала смерть. Біля тіла знайшли передсмертну записку. Дівчина писала про нещасливе кохання і про хлопця, який нібито шкодуватиме про те, що вона вчинила. Загиблу характеризують позитивно. Ніхто й не міг подумати, що дівчина зважиться на такий крок.

Міліціонери відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. Особу хлопця, про якого написала студентка у записці, міліціонери не називають. Але як свідчить практика, інкримінувати йому даний злочин буде важко. Тому найвірогідніше через відсутність доказової бази дане кримінальне провадження закриють, пише rivne1.tv.



До теми:

Студентка загинула, намагаючись зробити селфі

У Рівному масова бійка і погром у гуртожитку через дівчину [ВІДЕО]

У Рівному поховали дівчину, загиблу на полюванні [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ