Ми у Facebook
23.11.2014, 23:00

ВІДЕО: Фільм про святого, мощі якого привезуть до Рівного [+Відео]

Дізнайтесь більше про святителя Спиридона Триміфунтського, часточка мощей якого упродовж тижня, з 30 листопада до 7 грудня, перебуватиме у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного!
ДИВИТИСЯ ВІДЕО

Ікона з частинкою мощей святого Спиридона Триміфунтського прибуде до Рівного в неділю, 30 листопада. Віряни матимуть можливість вклонитися святині у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного впродовж тижня, до 7 грудня, повідомив OGO.ua клірик Свято-Покровського собору протоієрей Миколай Капітула.

Святитель Спиридон Триміфунтський шанується нарівні з іншим великим святителем – Миколаєм, єпископом Мір Лікійських, чудотворцем. Церкві відомі випадки, коли за молитвами святителя Спиридона навіть воскресали із мертвих, зазначив протоієрей Миколай Капітула.

"Будемо просити, щоб за молитвами цьогно угодника Божого Господь допоміг нам створити єдину православну церкву, щоб була єдина Україна і щоб припинились чвари та ворожнеча й запанував мир, якого прагне весь український народ незалежно від того, в яку церкву хто ходить і якою мовою розмовляє", - зазначив протоієрей Миколай Капітула.



До теми:

У Рівне привезуть мощі, які воскрешають мертвих

Які чудеса творив святий, мощі якого привезуть до Рівного

Мощі святого Меркурія у Рівному: 14 випадків зцілення за тиждень

Як зцілював людей святий Меркурій, мощі якого перебували у Рівному

Навіщо люди вклоняються мощам?

Джерело фото: "Православіє в Україні"





На правах реклами