Ми у Facebook
24.11.2014, 10:20

Герой України з Рівненщини потребує термінової допомоги

Герой України, полковник ЗСУ на прізвисько "Сумрак" Ігор Гордійчук потребує термінової допомоги.
Нагадаємо, що 21 жовтня Президент України Петро Порошенко підписав Указ про присвоєння звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка" полковнику Ігорю Гордійчуку.

Полковник Ігор Гордійчук брав участь у багатьох операціях під час проведення АТО, він очолював загін спецназу під час виконання завдань в тилу противника, командував боями по зайняттю Савур-Могили. Особисто очолював загони спецназу, виконуючи завдання глибинної розвідки далеко за лінією фронту. Упродовж 12 днів безперервних боїв полковник Ігор Гордійчук героїчно утримував позицію, не зважаючи на поранення і контузію.

Про те, що Герою потрібна допомога розповів начальник Управління агропромислового розвитку Корецької райдержадміністрації.

"Звертаюся до Вас з великою надією в тому, що Ви зрозумієте батьків і сім`ю тяжкопораненого Героя України, полковника Збройних Сил України Гордійчука Ігоря Володимировича, і зробите все можливе від Вас залежне в тому, щоб наш земляк, уродженець с.Залізниця Корецького району повернувся до життя і ще довго служив на благо незалежної нашої з Вами держави.

29 серпня полковник Гордійчук Ігор Володимирович залишились в глибокому тилу російських військ і з невеликою групою бійців тримав оборону. Після отримання тяжкої черепно-мозгової травми російські десантники залишили його на полі бою як безнадійного. Однак, він вижив і через два дні його направили в найближчий госпіталь. Боротьба за життя тривала 60 днів, було проведено декілька операцій, і тільки після цього з’явилася надія на повернення до життя. Батьки і сім`я віддали б все, що могли, аби син, чоловік і батько залишився живим. Попереду ще довгий період реабілітації, який потребує багато коштів. Шановні краяни! З дозволу батьків, дружини і дітей Героя України, полковника Збройних сил України Гордійчука Ігоря Володимировича звертаюся до Вас, а також до органів виконавчої влади, місцевих громад, керівників підприємств, організацій, установ, надати фінансову допомогу на реабілітацію тяжкопораненого Гордійчука Ігоря Володимировича. Реквізити для перерахування коштів:

Картрахунок: 4149497814817559 – ГОРДИЙЧУК ТАТЬЯНА МИХАЙЛОВНА (дружина)

З повагою, начальник Управління агропромислового розвитку Корецької райдержадміністрації Я.Кубай".

Статті до теми:

Полковник з Рівненщини отримав звання Герой України


Рівне: батальйон "Горинь" матиме представників у Рівнераді





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ