Ми у Facebook
25.11.2014, 11:42

На Рівненщині відкрили пам’ятник героям «Небесної Сотні»

У День Гідності та Свободи, 21 листопада на Рівненщині відкрили пам’ятник героям «Небесної Сотні».Він знаходитися у місті Сарни.
Пам’ятник Героям «Небесної Сотні» у Сарнах відкрив боєць АТО В’ячеслав Хільчишин, який отримав важкі поранення на Сході України.

«Коли мені запропонували відкрити цей пам’ятник я відразу ж погодився. Адже і зараз на Сході України залишилися мої побратими, які щодня ризикують своїм життям. Їм нині теж потрібна наша підтримка», - зазначив військовий.

Сама споруда розташована в парку «Героїв майдану» у місті Сарни. Збудували пам’ятник за кошти підприємців та громади району. Його загальна вартість склала близько 40 тисяч гривень. Про революційні події в Україні 2013-2014 років нагадують слова, викарбувані на пам’ятнику: «За тебе, Рідна Україно, Святая земленько моя, - Ми в бій пішли і вмерли гідно! З любов’ю віддали життя».

Священнослужителі освятили пам’ятник, після чого присутні представники влади, військовослужбовці, місцеві жителі помолилися за упокій душ українських героїв.




21 листопада - на Рівненщині відкриють пам’ятник героям «Небесної Сотні»

21 листопада - річниця Євромайдану





На правах реклами