Ми у Facebook
25.11.2014, 17:20

Рівне: чому не всі учасники АТО отримають землю

Мер Рівного Володимир Хомко пояснив чому деякі учасники АТО не можуть отримати землю в Рівному.
Останнім часом до мера Рівного звернулося понад чотириста громадян із заявами про виділення їм земельних ділянок як учасникам антитерористичної операції на сході Україні. З огляду на те, що серед заявників є мешканці інших населених пунктів області.

У зв’язку з цим Володимир Хомко заявив:

- Я з повагою ставлюся до усіх учасників АТО, але земельні ділянки будуть надані лише тим громадянам, які в зону АТО призивалися або йшли добровільно, будучи зареєстрованими в нашому місті. У разі, якщо учасник АТО зареєструвався у Рівному вже після повернення із зони антитерористичної операції, земельні ділянки не виділятимуться. Таким людям рекомендую звернутися до тієї територіальної громади, з якої вони призивалися в зону АТО.

Для того, щоб вибір і розподіл земельних ділянок проводився прозоро і чесно, було утворено робочу групу, до якої увійшли депутати міської ради від усіх фракцій та представники всіх формувань, що перебували в зоні АТО (батальйону територіальної оборони "Горинь", МВС, СБУ і ДАІ).

Відповідний проект рішення буде винесений на найближчу сесію, і у разі його затвердження ця робоча група одразу розпочне свою роботу. Діяльність зазначеної групи висвітлюватиметься у засобах масової інформації, а списки учасників АТО, які отримають земельні ділянки, будуть оприлюднені на офіційному сайті Рівненської міської ради.

Статті по темі:


Ділянки військовим почали виділяти лише з жовтня


Ділянки для учасників АТО у Рівному [CХЕМА ГЕНПЛАНУ, ФОТО]









На правах реклами