Ми у Facebook
26.11.2014, 13:33

Анатолій Сидорук: Рівненський "УДАР" виходить на новий рівень

Рівненська обласна організація політичної партії "УДАР Віталія Кличка" обрала нового голову - ним став один із лідерів рівненського Майдану Анатолій Сидорук. З новим лідером рівненський "УДАР" планує вийти на новий рівень своєї діяльності.
Донедавна Рівненську обласну організацію "УДАРу" очолював народний депутат України VII скликання Віталій Чугунніков. У зв’язку з тим, що він балотувався до Верховної ради України за списками партії «Блок Петра Порошенка», Віталій Чугунніков вийшов з партії "УДАР" та відповідно до статуту партії склав з себе повноваження голови обласної організації. Тож під час позачергової обласної конференції "УДАРу" 23 листопада голови районних парторганізацій обрали нового керівника партії Кличка на Рівненщині. За одностайним рішенням партійців, ним став Анатолій Сидорук.

Рівненську "УДАРівці" та й просто не байдужі до політики люди добре знають цю людину. Анатолій Сидорук у партії "УДАР" від самого початку її створення на Рівненщині. Очолює відоме підприємство "Вільха", що виготовляє вироби з деревини і працює на ринку вже 22 роки, будучи майже ровесником незалежної України та ринкової економіки в області. До слова, вже чотири роки над офісом підприємства можна побачити прапор партії "УДАР", а під час подій Майдану на "Вільсі", крім іншого, виготовляли й древка для прапорів, під якими учасники Революції Гідності виборювали собі та Україні право на достойне життя. Сам Анатолій Сидорук під час подій Майдану очолював страйковий комітет. Нині з посмішкою пригадує, як очільники СБУ згодом зізнавалися: дороговартісною справою виявилось спостереження за головою страйккому - "наружка", стеження автомобілями... Адже Анатолій Сидорук їздив по всій області, піднімаючи людей на боротьбу. І в тому, що протести на Рівненщині були, з одного боку, мирними, а з іншого - достатньо активними, чималою є заслуга саме цієї людини. А безпосередньо у партії "УДАР" Анатолій Сидорук не перший день є заступником голови обласної організації. Нині ж соратники одностайно довірили йому лідерство.

- Я працюватиму над тим, щоб партія "УДАР" стала ще більш відкритою, доступною для людей, - запевнив після свого обрання Анатолій Сидорук. - Плануємо запровадити прийом до партії в онлайн-режимі - для цього треба буде заповнити заявку на сайті, а згодом підтвердити свою готовність працювати в команді під час очної співбесіди. Плануємо брати якнайактивнішу участь у місцевих виборах, матимемо своїх кандидатів на посади міських голів. Але обов'язково обговорюватимемо це питання з громадою і прислухатимемось до її думки. Якщо є авторитетні люди, яких підтримує громада того чи іншого міста, але вони не з нашої партії, ми готові підтримати думку громади. Адже ми завжди були і будемо з людьми. Як були разом на Майдані, так і після Майдану не кидаємо своїх, особливо нині, під час АТО, коли Україна в небезпеці. Спільні загрози, спільна боротьба і спільні цілі - це нас зе більше згуртовує.

Заступник голови центрального виконавчого комітету партії "УДАР" Олексій Рябікін, представляючи нового очільника Рівненської обласної партійної організації, наголосив, що "УДАР" братиме участь у місцевих виборах 2015 року самостійно, і не планує втрачати свою ідентифікацію у складі Блоку Петра Порошенка - нині у новій Верховній Раді вже створено депутатську групу "УДАРу" у складі 39 народних обранців. Близько 800 депутатів від "УДАРу" всіх рівнів зберуться 29 листопада на форум у Києві, аби спільно обговорити нові завдання, які ставить перед партійцями нинішній непростий час. А працювати "ударівці" вміють і можуть - про це свідчить і довіра людей, а відтак - велика кількість депутатів від партії в радах різних рівнів, і, найголовніше - те, що, як показали і президентські і парламентські вибори, "УДАР" ставить інтереси українського народу вище власних партійних амбіцій і вміє об'єднуватись і спільно, пліч-о-пліч працювати з тими, для кого Україна - понад усе.

До теми:

Рівненщина офіційно має вже п'ятьох нардепів

Вибори-2014: оброблено 100% протоколів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ