Ми у Facebook
03.12.2014, 11:15

Рівненщина: батько та син грабували людей [ФОТО]

На Рівненщині 37-річний батько вирішив взяти у компанйьони свого 16-річного сина. Та обох чоловіків спіймали на скоєнні крадіжки.
Маючи за спиною кримінальне минуле, 37-річний Валентин, мешканець селища Оржів Рівненського району, для скоєння крадіжки взяв із собою 16-річного сина Івана. Та обох зловмисників піймали на гарячому.

Валентин, будучи напідпитку, із сином проникли до підсобного приміщення, що належить місцевому мешканцю Володимиру. Чоловіки викрали господарський інвентар та інструменти, чим спричинили господарю матеріальний збиток в розмірі майже 360 гривень.





— За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, - повідомляє тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ Ігор Яблонський. — Обом зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Також відносно батька відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.
Справи за всіма фактами вже скеровано до суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Правоохоронці з’ясували, що хлопчина теж притягувався до відповідальності за аналогічний злочин, але термін відбував умовно. Долю Івана за теперішнім фактом вирішить Феміда. Відомо, що в родині працює лише мати, яка піклується ще про двох дітей.

Статті по темі:

Рівне: на Північному викрали автомобіль

На Рівненщині жінку пограбували в туалеті





На правах реклами